Podchaser Logo
Home
Tatae Saturn este RETRO!

Tatae Saturn este RETRO!

Released Monday, 11th May 2020
Good episode? Give it some love!
Tatae Saturn este RETRO!

Tatae Saturn este RETRO!

Tatae Saturn este RETRO!

Tatae Saturn este RETRO!

Monday, 11th May 2020
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

Nu pot să las, așa o temă, foarte interesată pentru mine, Tatae Saturn, în special, Retro Saturn (atunci cînd merge cu spatele înapoi). Sper că și vouă vă este interesant!

Saturn este Retro, de azi, 11.05.2020 în Varsator, adică toate schimbările care au fost pînă acuma (din 20 martie, deși schimbările, cu așa planete lente, se simt chiar și cu 6 luni înainte), au fost, așa, o repetiție, "un promo a unui produs nou" și acum intrînd în mișcarea lui retro, pune totul pe pauză.

Pare că începem să respirăm mai ușor, dar în realitate este o aparență exterioară.

Iată, acum începe să se accentuieze pentru fiecare din noi, tema cea mai importantă, la care avem de lucrat. Orice evenimente în acestă perioadă trebuie privite dintr-o parte, analizate, pentru ca au doar rolul să "scoată", din interior la exterior, "datoriile" față de noi înșine.

Noi avem fiecare o menire, o cale de parcurs, doar a noastră și atunci cînd ne abatem de la ea, toate RETRO, care ni se întîmplă, au scop, să pună pauză pe tot ce nu este important și să accentuieze tot ce este chiar foarte important în drumul nostru, al fiecăruia.

Toate persoanele sau/și evenimentele în această perioadă, au doar rolul să oglindească și să multiplice de 10 sau poate 100 de ori, acel ceva din, lumea noastră interioară, unde avem de muncit cu noi, o anumită sferă a vieții.

Avînd în vedere, că e în Varsator, semn de aer, "viteza" evenimentelor e foarte mare, e prea neobișnuită pentru noi. Sîntem învățați cu un alt ritm al Saturnul, în semn de pămînt, în Capricorn.

Dar, o să mai avem o dată ocazia să "gustam" din nou Retro Saturn, așa de obișnuit pentru noi, din 02.07.2020, cînd acesta își va continua "mersul înapoi", intrând din nou în semnul său, Capricorn.

Va fi, un fel de răgaz sau cel puțin "problemele" devin mai cunoscute, mai tipice, pentru că pînă acum, pînă a intra Saturn în Semnul Varsatorului, deja aveam un model de comportament și un șablon cum rezolvăm situațiile complicate de criză, cum să facem față cu retrairile interioare.

Care este diferența între Retro Saturn în Varsator și Retro Saturn în Capricorn?

Cînd Tatae Saturn era Retro în Capricorn, acesta ne impunea să analizăm, să vedem prioritățile, să lăsăm tot, de ce nu mai avem nevoie, în trecut, printr-un "exercițiu" simplu: obligindu-ne "să tîrîim saci cu pămînt".

Dacă nu înțelegeam lecția, ne mai punea un sac în spate, daca iar nu înțelegeam, încă 2 saci, daca iar nu "ajungea mesajul", atunci încă 4 saci și tot așa. Scopul, nu este de a ne pedepsi, dar, de a ne face să conștientizăm, că "sacii de pămînt" îi punem singuri în spate. Acestă povară trebuie doar o vedem la timp, să înțelegem că nu mai avem nevoie de ea, să lăsăm jos și să mergem înainte, pentru ca acolo, după colț, ne așteaptă o nouă etapă în viața.

Retro Saturn și, în general, Saturnul în Varsator, înseamnă altă viteză, o viteză tehnologică, clar, că mai mare. E ca și cum, pînă acuma, duceam saci cu pămînt în spate, dar, în Varsator, exercițiul de creștere, e altul, unul aerian, ceva asemănător cu niște boloane și, hai, "zboară", draga/dragul meu!

Sau, ar fi prea simplu așa, mai bine zis, în loc de saci, ne pune în spate o parașută, dar tot ar fi prea simplu, mai de grabă, un mijloc de transport aerian, de care nu avem ideie cum să-l folosim.

Și asta nu e tot, pe lîngă că avem nevoie să învățam, din mers, să-l conducem, mai bine spus, din zbor, acestă noua tehnologie, să dezvoltăm în noi alte abilități, de a soluționa situații critice și de criză, mai trebuie să ținem cont de condițiile "meteorologice" externe, adică sociale, să fim în pas cu ele și să nu uiți, că nu ești unicul care zboară pe aici-colea, la fel de haotic, care învăța cum sa manevreze "parasuta" asta, în plus, riscul de "ciocniri" e mult mai mare, viteza e mai mare. Adică, noi reguli de "circulația" nu numai pentru lumea noastră interioară, dar și pentru cea exterioară.

Saturn revine la mișcarea lui directă, adică iese din Retro, din 29.09.2020.

Show More

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features