Podchaser Logo
Home
Afl 6 - De zitting

Afl 6 - De zitting

Released Wednesday, 5th June 2024
Good episode? Give it some love!
Afl 6 - De zitting

Afl 6 - De zitting

Afl 6 - De zitting

Afl 6 - De zitting

Wednesday, 5th June 2024
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

In deze laatste aflevering van Dossier Delict over de pro Justitia rapportage reizen we af naar de rechtbank en luisteren we naar een vonnis van rechter Van Mulbregt. Helpt een pro Justitia-advies de rechter bij het opleggen van een vonnis? En kan een pro Justitia-rapporteur ook worden opgeroepen ter zitting? Psychiater Marie-Claire vertelt over haar ervaringen bij de rechtbank. Maar hoe gaat het nu verder met Barry na het uitzitten van zijn straf? In deze aflevering komen ook andere deelnemers van de podcast nog eens aan het woord.


In de afgelopen zes afleveringen nam interviewer Matthijs Holtrop de luisteraars mee in het gedragsdeskundig onderzoek bij een verdachte. Vanaf de opdracht van het OM, het uitvoeren van het onderzoek, tot het uiteindelijke opleggen van het vonnis door de rechter. Het vonnis is uitgesproken en de zitting is voorbij. Dossier Delict is gesloten. Dank aan alle deelnemers aan de podcast. Zonder hun waardevolle inbreng geen podcast.


Wil je meer informatie over het werken als pro Justitia rapporteur? Kijk dan naar onze vacatures op de website van WerkenbijDJI.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Show More

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features