Podchaser Logo
Home
Ep.38 - Christoffer Stouby

Ep.38 - Christoffer Stouby

Released Sunday, 9th June 2024
Good episode? Give it some love!
Ep.38 - Christoffer Stouby

Ep.38 - Christoffer Stouby

Ep.38 - Christoffer Stouby

Ep.38 - Christoffer Stouby

Sunday, 9th June 2024
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

🌟 👊 Om Episoden: Christoffer, der konkurrerer i WKF (World Karate Federation) stilarten, deler sin indsigt i karates fascinerende verden, som nu er anerkendt som en olympisk disciplin af IOC. I denne samtale udforsker vi detaljerne i karate, herunder forskellige bælter, point, regler og stilarter såsom Kumite og Kata. Hør om hvordan karate ikke blot er en kampkunst, men en dybtgående disciplin der kræver både fysisk dygtighed og mental skarphed. 

🏅 Karrierens Højdepunkter: Som dobbelt medaljevinder ved Europamesterskaberne og medlem af Danmarks atletkomité, har Christoffer nået imponerende milepæler i sin stadig unge karriere. Han giver indblik i sin daglige træningsrutine, der inkluderer intens træning både som eliteatlet og sports terapeut. 

🇩🇰 Karate i Danmark: Karate er voksende i popularitet i Danmark, og takket være atleter som Christoffer er sporten i rivende udvikling. Vi diskuterer, hvordan han startede i karate, og hvilken betydning sporten har for ham personligt og for det danske sportslandskab. 

🎯 Drømme og Aspirationer: Hvad er den ultimative drøm for en ung atlet som Christoffer? I denne åbne samtale deler han sine mål og drømme for fremtiden, både indenfor og udenfor karatearenaen. 

📅 Se Med: Dette er en must-see episode for alle der er interesseret i kampsport, olympiske discipliner, og historier om personlig og professionel vækst. 

👀 Følg Med: Bliv opdateret om Christoffers fortsatte rejse i karateverdenen og hans professionelle virke som sports terapeut ved at følge ham på sociale medier. 

Instagram: https://www.instagram.com/chrisstouby 

✨ Eksklusivt Tilbud til Lyttere: Fordi du har lyttet til denne podcast, tilbyder Get Fit Food dig 10% rabat på din næste bestilling! Brug koden: 'fighttalk' på www.getfitfood.dk og nyd sund mad leveret direkte til din dør. 

Sponsorer og Produktion: Denne episode af Fight Talk er stolt produceret og sponsoreret af Pluto TV & CPH Content Creators. Tjek dem ud for mere fantastisk indhold! 

Pluto TV Sport: https://pluto.tv/en/live-tv/6357f3de3643ba0007bc0b50?utm_source=google&utm_medium=textsearch&utm_campaign=1004081&utm_content=10002257&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAt5euBhB9EiwAdkXWO-k-HeKTL3Oo1LlPaBVhciE8co8v9JLA8rRJVfhq-lI9tMuujDY2OhoCrZYQAvD_BwE 

CPH Content Creators: 

Hjemmeside: www.cphcontentcreators.dk 

nstagram: https://www.instagram.com/cphcontentcreators/ 

✨ Abonner og Følg Med: Gå ikke glip af inspirerende historier og eksklusive interviews med nogle af de mest spændende figurer i sportens verden. Abonner på min kanal og aktiver notifikationer for at få besked, når nye episoder udkommer! 

#ChristofferStouby #Karate #WKF #OlympicSport #DanishKarateFederation #Kumite #Kata #FightTalk #SportsTherapy #DanishAthlete #EMMedaljer #AthleteCommittee #KarateLife #MartialArts

Show More

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features