Podchaser Logo
Home
Narcisism și etichete

Narcisism și etichete

Released Wednesday, 28th June 2023
Good episode? Give it some love!
Narcisism și etichete

Narcisism și etichete

Narcisism și etichete

Narcisism și etichete

Wednesday, 28th June 2023
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

Atunci când sunt preocupați de propria persoană, tindem să credem și să-i etichetăm pe cei din jur ca fiind narcisiști. În acest episod răspundem nevoii de diferențiere a unor trăsături ce fac parte în mod natural din natura umană și ceea ce numim în literatura de specialitate ca tulburare de personalitate narcisică. Uneori punem prea ușor eticheta de narcisic persoanelor cu care interacționăm. Poate am citit ceva pe internet sau poate am aflat despre narcisism din experiențele noastre de relație din trecut. Însă ce se întâmplă cu calitatea vieții și a relațiilor noastre atunci când ne lăsăm ghidați în prezent de experiențele trecute? Cel mai probabil ne construim propria cușcă, în care invităm frica și în special judecata.


Pentru a naviga prin acest subiect, o avem alături pe Psihoterapeut Ligia Moise - pe care o puteți găsi și pe Pași către Propriul Suflet. Conversația continuă cu sprijinul Cristinei, una dintre învingătoarele din comunitatea #ȘiEuReușesc Brașov, care și-a transformat experiența personală în misiunea de a ajuta și alte femei prin intermediul grupurilor de suport gestionate de către Asociația Pas Alternativ. 

_______

Podcastul #ȘiEuReușesc este o inițiativă a asociației A.L.E.G., susținută de AVON România și coordonată de către Psiholog Diana Lupu. Montajul este realizat de către Sorin Badea. Mulțumim pentru suportul vizual Bonnie & Clyde Advertising Studio. 


Susține și tu comunitatea învingătoarelor printr-o donație deoarece fiecare contribuție poate aduce putere și curaj unei femei aflate în dificultate: https://sieureusesc.ro/ro/doneaza

★ Support this podcast ★

Show More

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features