Podchaser Logo
Home
Pierderea

Pierderea

Released Wednesday, 14th June 2023
Good episode? Give it some love!
Pierderea

Pierderea

Pierderea

Pierderea

Wednesday, 14th June 2023
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

Pierderea face parte din viața noastră: în timp, ne pierdem tinerețea, obiceiurile, uneori prietenii, jobul, relațiile și chiar imaginea părintelui perfect. Este un proces pe cât de dureros, pe atât de natural în viețile noastre. Este și un proces al transformării personale. 


În relație cu toate aceste pierderi pornim într-un proces de doliu. Prin urmare, merită să ne extindem definiția și experiența acestui proces pentru a ne putea da voie să simțim și emoțiile greu de gestionat sau negative precum tristețea, furia sau șocul, ca apoi să facem loc pentru experiențe vindecătoare. 


Credem că la întâlnirea cu pierderea este important să avem oameni aproape, care să ne ajute cu povești și experiențe de viață similare cu ale noastre. Pentru asta, o avem alături pe noi pe Victoria, una dintre învingătoarele din Rețeaua #ȘiEuReușesc, care ne povestește cu căldură despre propriul ei drum. Discuția este completată de Raluca Butnaru, psiholog clinician și psihoterapeut care ne ajută să înțelegem mai bine etapele pierderii și normalizează mult emoțiile și stările fiecărei persoane care se confruntă cu acest proces. 


_____

Podcastul #ȘiEuReușesc este o inițiativă a asociației A.L.E.G., susținută de AVON România și coordonată de către Psiholog Diana Lupu. Montajul este realizat de către Sorin Badea. Mulțumim pentru suportul vizual Bonnie & Clyde Advertising Studio. 


Susține și tu comunitatea învingătoarelor printr-o donație deoarece fiecare contribuție poate aduce putere și curaj unei femei aflate în dificultate: https://sieureusesc.ro/ro/doneaza

★ Support this podcast ★

Show More

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features