Podchaser Logo
Home
Ep.37 - Mohammed El-mir

Ep.37 - Mohammed El-mir

Released Sunday, 26th May 2024
Good episode? Give it some love!
Ep.37 - Mohammed El-mir

Ep.37 - Mohammed El-mir

Ep.37 - Mohammed El-mir

Ep.37 - Mohammed El-mir

Sunday, 26th May 2024
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

👊 Om Episoden: I denne dybdegående samtale udforsker vi Mohammeds imponerende karriere, der startede i Holland og førte ham til at blive en mester både i Danmark og Skandinavien. Med 153 kampe og 119 sejre under bæltet, herunder prestigefyldte WBC og WMC titler, har Mohammed vist en utrættelig vilje og dedikation til sporten. Vi ser også tilbage på hans tidligere optrædener på Glory shows i Stockholm og København, som har været højdepunkter i hans karriere. 

🏆 Karrieremilepæle: Mohammed fejrede for nylig sit 20 års jubilæum i Maeng Ho Roskilde, et bevis på hans vedholdenhed og fortsatte relevans i thaiboksningens verden. Hans forhold til træneren Hans Olesen har været afgørende i hans udvikling og succes. 

🥇 Kommende Kamp: Gør dig klar til at støtte Mohammed, når han træder ind i ringen den 1. juni for at kæmpe om WKN European Titlen under eventet EFL. Det lover at blive en kamp, der ikke må gå glip af! 

📅 Se Med: Hør mere om Mohammeds rejse, hans filosofi indenfor sporten, og hvad der motiverer ham til stadig at kæmpe på topniveau. Denne episode giver fans og nye tilhørere en unik mulighed for at komme tæt på en ægte mester. 

👀 Følg med: Hold dig opdateret om Mohammeds træning og forberedelser gennem hans sociale medier. Bliv en del af hans rejse og støt ham på kampdagen! Følg ham her: https://www.instagram.com/mohammedelmir2019/ 

✨ Eksklusivt Tilbud til Lyttere: Fordi du har lyttet til denne podcast, tilbyder Get Fit Food dig 10% rabat på din næste bestilling! Brug koden: 'fighttalk' på www.getfitfood.dk og nyd sund mad leveret direkte til din dør. 

Sponsorer og Produktion: 

Denne episode af Fight Talk er stolt produceret og sponsoreret af Pluto TV & CPH Content Creators. Tjek dem ud for mere fantastisk indhold! 

Pluto TV Sport: https://pluto.tv/en/live-tv/6357f3de3643ba0007bc0b50?utm_source=google&utm_medium=textsearch&utm_campaign=1004081&utm_content=10002257&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAt5euBhB9EiwAdkXWO-k-HeKTL3Oo1LlPaBVhciE8co8v9JLA8rRJVfhq-lI9tMuujDY2OhoCrZYQAvD_BwE 

CPH Content Creators: 

Hjemmeside: www.cphcontentcreators.dk 

Instagram: https://www.instagram.com/cphcontentcreators/ 

✨ Abonner og Følg Med: Gå ikke glip af flere inspirerende historier og eksklusive interviews. Abonner på vores kanal og aktiver notifikationer for at få besked, når nye episoder udkommer! 

#MohammedElmir #TheDesertStorm #ThaiBoxing #FightTalk #WKN #EFL #BoxingLegends #MartialArts #GetFitFood #PlutoTV #CPHContentCreators

Show More

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features